Eladó dolgaim

No, akkor mostantól itt lesznek azok a dolgok amiket én gyártok, illetve szeretnék eladni. Ide kérem más ne tegyen fel eladó terméket, arra ott van a „Zsibogó” rovat.

120 thoughts on “Eladó dolgaim

 1. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem hogy eladom eme két készüléket:

  Topping PA3s – minimális tuninggal (extra szűrőkondenzátor a tápbemeneten) valamint a hozzá készített -igaz „deszka”- illesztőmodul rakoncátlanabb (bonyolult váltójú) hangsugárzókhoz.
  Ez azért lehet szükséges mert gyárilag a kimeneten nincs semmilyen szűrés, és ez nem is gond amíg valamilyen komplexebb hangváltójú dobozt nem kötünk rá, mert ez esetben a védelme hajlamos letiltani, és nem enged jelet a kimenetre. Nálam 4 dobozpárból egynél tiltott, de a szűrővel azzal is tökéletesen működik.
  A szűrővel (4x10uH Coilcraft nagyáramú zárt ferritházas tekercs) bármilyen dobozzal biztonsággal használható.
  A gyári 26V 5.7A-es SMPS tápegységével adom.

  SMSL SU1 DAC (ez gyári állapotú), MQA és DSD512 képes, 32 bit/768kHz felbontású AKM DAC csippel, és OPA1656 kimeneti IC-kkel szerelve. Koax, optikai és USB bemenetekkel. Ezt a hozzá készített 5V-os analóg tápegységgel adom, de ez esetben az USB bemenet nem, vagy csak egy speciális „splitter”-rel használható (USB üzemmódban ugyanis a forrásból kapja a tápfeszültséget).

  Tessék utánuk olvasni, mind a két készülék igen jó helyezéseket ért el mind technikai mind meghallgatási teszteken.
  https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/topping-pa3s-review-desktop-amplifier.27079/

  A két holmit a kiegészítőkkel egyben szeretném eladni, így 100 ezret szeretnék értük, legjobb bolti áruk együtt 105 ezer (Szűrőpanel ésDAC táp nélkül, ami kb 10-15 ezret simán megér)

  Ja, és ajándékba adom vele a Luxman tunert….. 😉

  1. Nem akarom túltolni a dolgot, de ennyi pénzért ennél jobb hangot találni nagyon nem könnyű feladat. Nagyobb teljesítményt, több csilivilit igen, de zeneiséget, koherens, hosszan hallgatható fülnek-léleknek kedves megszólalást nehéz lenne…..
   Olcsóbban nem fogom adni, nem sok helyet foglal. 😉

 2. Ha van még közületek aki hallgat rádiót… (én már nem 🙁 )
  Eladnám ezt a kicsit viharvert -esztétikailag legalábbis 6-7 pont körüli a 10-es skálán- de kitűnően megépített és jó hangú Luxman tunert (T-240). 16 állomás memória, auto tuning sajnos nincsen, úgy hogy kézi vezérléssel kell megkeresni és letárolni az adókat. Műszakilag teljesen rendben van, tudjátok: „médinjappán”, meg „ebbe még vót anyag”, stb….. Az előlapról a feliratok elvesztek, sejtésem szerint valamelyik előző tulajdonosa szerves oldószerrel tisztitotta . A tetőlemez festve lett, a hátlap meg olyan amilyen…..
  Kondi ügyben lett kicsit tuningolva, tápban 4, hangfrekis részben9 kondi lett cserélve.
  Összességében: kiállítási darabnak nem, de zenét hallgatni kifogástalan. Annyit még illik tudni, hogy ez a korabeli követelményeknek megfelelve alacsony kimeneti szintű (600 mV eff), és relatíve magas kimenőellenállású típus, tehát előerősítő nélkül nehéz lesz vele boldogulni. Lehet ugyan, csak úgy vékonyka lesz a hangja.
  Ilyeténformán tehát 12 ezret szeretnék érte kapni, amiben a postázás is benne foglaltatik. Debrecenben átvéve 10000 Ft az ára.

    1. technikai szinten tetszene, de középiskolás koromra bőven leváltam a rádiós zenei műfajokról…
     akkoriban kattantam rá a Hifi Piac és Stereo magazinokra, azokban láttam először, hogy (jó drágán) önálló rádiótuner is van..
     igyekszem nem ítélkező lenni az eltérő zenei ízlésű emberek felé, szóval akinek bejön a rádió bármelyik adója, annak e készülék (főleg ennyiért) piszokjó vétel lehet…

 3. Érdeklődnék hogy volna-e olyan kedves blogtárs aki Dunaújvároshoz közel lakik, és esetleg el tudna hozni onnan egy pár hangdobozt (vagyis elvinni magához) mert csak postán tudnák feladni, ott meg jó 50% az esélye hogy szállítás közben összetörik. Nagyobb méretű monitorokról lenne szó (24x35x36cm) és természetesen nem ingyen kérem a szállítást….. A további szállítás logisztikáját megszervezném, de az eladó nem fogja sokáig félretenni nekem.

 4. Áprilisi (megkésett) speciális ajánlatom.
  A kép ne tévesszen meg senkit. A mezeinek tűnő biztosíték üveg házában a gyári olvadószál helyén az első holdraszálló Apollo küldetés leszállóegységéből származó, annak belső vezetékeiből készült betét található. Az összetétele 99.9999999%-tisztaságú, több héten át világűrhidegben kriogenizált arany-ezüst-platina-ródium-plútónium-adamantium szál , amelynek eredeti darabját-amiből készült- Neil Armstrong személyesen dedikált papírzacskójában tárolta 57 éven át.
  Fenti okok miatt -és a blogtársakra tekintettel jelentős 50%-os kedvezménnyel- ezen világszinten egyedülálló biztosíték most a tied lehet potom 450 ezer forintért.
  Ne hagyd ki, légy a holdat megjárt relikvia büszke tulajdonosa, már csak 3 darab elérhető!!!!! Ha egyben viszed újabb komoly árkedvezménnyel már nevetségesen olcsón, 1 millióért megkaphatod. 😉

  1. András!

   Nagyon olcsón adod eme remeket. Meg is venném mindhármat….:)
   Másik fórumon olvastam, hogy egy, azaz egy db biztosítékot 12.700 Euro, azaz – betűvel is – tizenkétezerhéccáz EURO-ért is lehet venni. A vásárló elégedett volt a minőséggel……
   Sztem én vagyok a buta……

 5. Sajnos szenilisedek, a kor ugye….. 🙁
  Valakinek pár hónapja megígértem egy lengőkaros Philips CD mechanikát, de sajnos a levelezésemben nem (sem) sikerült megtalálni ki az. Nem tudom itteni blogtárs kérte-e, ha igen, jelentkezzen. A típusa CDM 4/20, nem 19 rosszul emlékeztem.
  Ezzel együtt előkerült egy igen ritka aluvázas CDM 9-es komplett mechanika is. Ha valakinek meg esetleg ilyen kell ….. (mindkettő használt, de tökéletesen működö készülékekből lettek kiszerelve)

 6. Hát, így jártam… Lesre futottam. 🙁
  A történet röviden annyi, hogy hosszas agyalás után vásároltam egy fejhallgatót, remélve hogy a körülményeim miatt korlátozott (panel + „hangérzékeny” feleség) zenehallgatási lehetőségeimet ezzel megoldhatom.
  Jó pár típus meghallgatása után (Sennheiser-ek, Beyer-ek, pár drágább japán típus) végül a Grado mellett tettem le a voksomat . A németek precizitása és hűvos eleganciája, a japánok fülsértő tolakodása után ennek a hangja felüdülés volt; élet, energia, ritmus, de mégsem fárasztó….Az SR225X típusukhoz sikerült kedvezményes áron (az eredeti ár 2/3-áért) hozzájutnom. Fantasztikus hang, hihetetlen tér és dinamika. (a megfelelő meghajtással, ez nem fogja tudni megmutatni mit tud valójában sem okostelefonról, laptopról, de még egy középkategóriás DAP-ról sem nagyon) Szóval kell hozzá egy dedikált füles erősítő legalább az ő árkategóriájából, és ha ezt megkapja akkor 2-3-szoros árig nehéz überelni a hangját.
  Csakhogy. Ahogy mondják okosok, ha mindennel számoltál, azzal is számolnod kell amivel nem számoltál… 🙁
  68 évesen már nem tudom megszokni ezt a kasztnit a fejemen, 🙁 annyira hozzászoktam a hangszórós hallgatózáshoz. Sajnos az igazsághoz hozzátartozik hogy amúgy sem a legkényelmesebb típus, illik venni hozzá egy nagy velúros fülpárnát (Ali-ról 4 ezer körül), ráadásul a hombár méretű fejem miatt nem tudom a kengyelt a fejemhez igazítani, hosszabbra kellene gyártani a kengyelszárakat (sima 3mm-es rozsdamentes acélrudacskák), de ebbe már nem mennék bele.
  Szóval pár óra hallgatózás után úgy döntöttem túladnék rajta.
  Na persze nem is én lennék ha nem „tuningoltam” volna rajta egy kicsit (szerintem a garancia nem veszett el , mert nyom nélkül visszaalakítható gyári állapotára.)
  Két ponton lett hozzányúlva. Az első és legfontosabb, a gyári önindító kábel-szerű anakonda képződmény cseréje egy vékonyabb, harmad-negyed súlyú sokkal rugalmasabb jó minőségű OFC drótra, ez már dobott egy fokozatot a viselési kényelmen (a gyárival rémes, a kábel súlya leszakítja a fejedet….) Természetesen az eredetit adom vele, ha szükséges vissza is szerelem.
  A másik legalább ennyire lényeges, az pedig az, hogy a meghajtóbetétek mögötti üres -és erősen reflektív- üreg falaira vékony filc lapokat illesztettem (nincsenek ragasztva, könnyen kiszedhetők), ezzel a hangzás még teresebb, precízebb lett.
  Szóval ugyanannyiért adnám amennyiért vettem, és hogy legyen egy kis extra csábítás is a dologban adok velük 5 db műsoros CD lemezt, amit a vevő választhat ki a meghirdetett gyűjteményemből. Ez kb. 10-12 ezer Ft-nyi jó minőségű zene….
  Egy kis kedvcsináló:
  https://www.av-online.hu/fejhallgato/grado-sr225x-fejhallgato-teszt_3645

  Így az ár pedig 65 ezer Ft lenne , pillanatnyilag 100 ezer alatt tudtommal sehol nem kapható.
  https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/grado/sr225x-p676240287/

  1. Ha már füles.
   Budget megoldásnak milyen kábelt javasolnál? Rövid a gyárilag kapott kábel a fülesemhez, de szerencsére legalább cserélhető. Milyen kábelből érdemes csinálni hosszabbat (~6m hosszról beszélünk).
   Egyáltalán nem probléma ekkora hossz?
   Nem ez a „fő” zajkeltő, néhanapján használom csak. És maga a füles is csak 50-60e Ft kategória, szóval nem szánnek rá túl sokat.

   1. A Kácsa Audio-ban van többféle is, amit ehhez érdemes megvenni az a mellékelt linken levő típus. Így a 6m-es kábel csatlakozókkal együtt kijön 4-5 ezerből. Vagy Ali-ról rendelni méterre, de ott nagy a lutri faktor, mert lehet nagyon jó is, de használhatatlan is amit kapsz…
    A hossz problémás lehet ha a fejhallgató alacsony impedanciájú (8-16 Ohm), és/vagy a forrás amiről hajtod kényes a kapacitív terhelésre.

    https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa-kce-hp-fejhallgato-kabel-m
    https://www.aliexpress.com/i/32862752779.html?gatewayAdapt=glo2isr

    1. Köszönöm.
     23 Ohm-os (Sennheiser HD 569).
     Egy NAD 3020i illetve egy Denon házimozi erősítő (X1500) lenne a társa esetenként ezzel a kábellel. Ez még elmegy, vagy rövidebb volna jó? Ha rövidebb, akkor mekkora legyen max?

Vélemény, hozzászólás?