Jut eszembe…

Mostanában valahogy egyre gyakrabban érzem így….

750 thoughts on “Jut eszembe…

 1. https://24.hu/belfold/2024/04/08/meszaros-lorinc-uldozott-voltam-a-szocialista-kormanyok-idejen/

  Pár keresetlen szó nemzetünk zsenális gázszerelőjéhez:
  Drága Lőri! Te a szocialista kormányok idején egy utolsó falusenkije alkoholista idióta voltál. (akit legfelejebb azért üldözhettek mert a kocsmából hazafelé botorkálva bedűtötted a szomszéd kerítését…) Aminek meg is maradtál mindaddig, amíg a führer meglátta benned a végtelenül ostoba és bármire rávehető pénzeszsák lehetősőgét. Ennyi……. 😉

 2. Újabb remekművek Abszurdisztánból. Meddig lehet még süllyedni, ez itt a kérdés. Bár a fáma szerint lefelé nincs határ – itt a bizonyíték, mindjárt kettő is …:
  https://nepszava.hu/3229549_a-rendorseg-szerint-az-orban-kormany-felelosen-gazdalkodik-a-kozpenzzel-ezert-nem-is-indult-nyomozas-a-kinai-lelegeztetogepek-ugyeben
  https://24.hu/belfold/2024/03/21/sanlorenzo-szuperjacht-magyar-ugyfel-rose-d-or/

  1. klasszikus maffiás tempó, csak nagyvállalati árnyékban.
   lehet hogy a (filmekből ismert) tanúvédelmi program is kevés lett volna egy fegyvergyártóként a titokszolgákkal is jó kapcsolatokat ápoló vállalat ellen..

 3. A béke neve: Donald Trump….. . Az. Meg Putyin, meg Erdogan, meg Kim Dzsong Un, Lukasenka, Hszi Csing Ping, meg az összes többi hatalomba beletébolyodott elmebeteg diktátor. Ezek majd elhozzák a békét, ebben biztosak lehetünk. Kár hogy abba viszont mind beledöglünk.
  De legalább vityorkánk tudhatja, nem ő az egyetlen gazember a világon…..

  1. écbuknak becézem…
   nemrég a nemes egyszerűséggel Lite-nek keresztelt appjukat is leirtottam a telómról, mert abból is kiszedték az üzenetküldést. a szoftvereik évtizedes tapasztalatom alapján egyértelműen a legalja, minden téren. a tesóm miatt utánanéztem és a DownDetector oldala (200e feletti jelentéssel) egyértelműen jelezte, hogy összeroskadt az oldaluk.

   ha emberi módon akarunk csetelni, file-t küldeni, arra kiváló megoldás a telegram.
   minőségben, megközelítésben, hozzáállásban teljesen az ellentéte az écnek. a megtestesült jó példa. 🙂

  2. Idézem:
   „És akkor beszéljünk a nagy nemzeti, sőt, össznemzeti drámáról! Órákra le volt állva a Facebook, meg még más ilyen izék is. A leállást követő első tíz percben még nem mindenki gondolt rosszra, a legtöbben vadul keresték a belépési kódot, várták a telefonra a sokjegyű megoldókulcsot, sms-t, virágcsokrétát. A második 10 perc már sokak számára kemény volt. Többen felfedezték, hogy elhagyta őket a házastársuk, így érthetővé vált a plafonig érő mosatlan, a fizetési felszólítások halma, a bőséges hely az ágyban. A harmincadik perc a nagy felfedezések korszaka volt, amikor többen azt konstatálták, hogy valamikor született egy, avagy néhány plusz gyerekük azokhoz képest, akikről eddig tudtak. A második óra maga volt a pokol. Az öngyilkosságok száma megugrott, ugyanakkor új barátságok is köttettek, házastársak ismerkedtek ismét össze, szülők próbáltak visszaemlékezni a gyerekeik nevére, sokan elszánták magukat, hogy elhagyják az országot, és új hont foglalnak valahol, egy középkorú házaspár meglelte a kertben a régebben elkallódott nagyit. Őt már nem kell mumifikálni. A harmadik órában az idősebbek elkezdték beszédre tanítani az utódaikat, elmagyarázták nekik, hogy régebben így kommunikáltak, arcból arcba, és emlékeik szerint működött. A bátrabbak leemelték a polcról a könyvnek nevezett dolgot, és türelmesen igyekeztek lebeszélni az ifjabbakat, hogy installálják akárhová is. Amikor már a társadalom elérkezett az összeomlás szélére, akkor tadaaam, visszajött az összes létfontosságú szolgáltatás, és mindenki ott folytathatja az életét és a rendszerváltást, ahol abbahagyta.”

  1. Ez az ember… egyszerűen és érthetően fogalmazva, egy megalo és cezaromán pszichopata gazember. Már régen a súlyos téveszméivel terhelt világban él, amit a környezete – a szarjáró, semmilyén, és rogán félék- teremtettek meg számára a saját hatalmuk fenntartása érdekében.
   Meg persze a saját veleszületett terheltsége, szociális háttere.

   1. Drága jó forintunk meg újra oxigénpalack nélkül indul éves csúcsdöntésére…..
    Természetesen a hozzáértő és bölcs gazdasági és politikai vezetés eredményeképpen.
    (Ja nem, Gyurcsány, Brüsszel, meg a dollárbaloldal ármánykodik megint…. 🙁 )

 4. https://nepszava.hu/3227223_szijjarto-peter-megdicserte-csad-bekepartisagat-es-stabilitasat-mikozben-epp-tuzharcban-vegeztek-ki-a-csadi-ellenzek-vezetojet

  Hát, így megyen ez Babócsai néni…… Ennél a tarajos sülnél ostobább, aljasabb és hitványabb alakja nem nagyon volt a magyar politikának az elmúlt 100 évben. Kivéve persze Don Viktort a főnökét. 🙁

  + még egy kis adalék erről a hányingerről:
  https://www.facebook.com/watch/?v=930415302044939

 5. Azon is sűrűn elgondolkodom, hogy hogyan és miért jutott oda a világ, hogy a politikai és gazdasági hatalom 90%-a a földnek szinte minden országában, szervezetében, intézményében -zugában (nem csak nálunk, de itt meg aztán hatványozottan) degenerált, cezaromán pszichopaták, címeres gazemberek, idióták, és köztörvényes bűnözők kezében van.

Vélemény, hozzászólás?