Jut eszembe…

Mostanában valahogy egyre gyakrabban érzem így….

776 thoughts on “Jut eszembe…

 1. https://24.hu/belfold/2023/11/29/semjen-zsolt-nemzeti-kozultiaco-kereszteny-kultura-ukrajna/

  Úgy bizony, feleim…. Ha nem teszünk úgy ahogy nemzethünk bölcs vezérei végtelen hazaszeretetünkben utasítanak minket, mind iszlám és afrikai gyarmat lészünk, és ennek egyenes folyományaként mindmeghalunk.
  Ami szöges ellentéte annak amit ők szeretnének – és már félig meg is valósították- mármint hogy orosz és kínai gyarmat legyünk. Szóval tessék szorgalmasan töltögetni és visszaküldeni e nemes papírfecnit.
  Én is azt fogom és csak azért nem a toilett-en keresztül küldöm el mert félek hogy eldugítja…. 🙁

 2. Ilyen költőien-tömören sem fogalmazta még meg senki mostanában a z NMBV-ot (Nagy Magyar Büdös Valóság):
  „Baj van. Lejárt szavatosságú vallási hagyományok bójái közt szlalomozva, a célba érés halvány esélye nélkül pereg el a semmi a sehovába.”
  (Bödőcs)

 3. Napi hír:
  „A mai ülés mérlege⚖️
  Az ideológiai alapú és érzelemvezérelt politika következményeként ma az Európai Unió gazdaságát kudarc és sikertelenség jellemzi.
  ↕️
  Ezzel szemben az észszerűségre és nemzeti érdekekre épülő intézkedések nyomán Magyarországon sorra dőlnek a gazdasági rekordok. (Facebook/Szijjártó Péter)”

  De szeretném tudni ezek mit szednek, mert az nagyon ütős anyag lehet. Nem tudom hogy tényleg komolyan gondolják-e ezeket és a hasonló baromságokat amik kiesnek a szájukból, vagy csak szimplán ennyire aljas mocskos gazemberek….. 🙁

 4. Gyönyörű páros…Mint két ki….szott idióta valami ócska harmadosztályú amerikai sitcom-ból. Bár még annak is gyenge. 🙁
  Ahogy elnézem a csávó fejét, ha a csüngőhasú ezzel kirándulna télen a hegyekben, na ott a menedékházban nem kellene külön fűtés. 🙁 Amivel egyébként nekem nincs különösebb bajom, csak talán akkor nem kellene fröcsögve „b.zilobbi”-zni…..

 5. „Orbán Viktor azt mondta: a folyóirat alapításakor – Václav Havelt idézve – úgy gondolták, hogy hazugságban nem lehet élni, abba az ember belebetegedik, majd bele is pusztul.”

  Basszus…. Ezek szerint 12 éve egy zombi a miniszterelnökünk 🙁

 6. https://24.hu/belfold/2023/11/07/luke-skywalkerkent-indul-harcba-a-sotet-oldal-ellen-orban-viktor-a-tiktokon/
  Azért a szereposztáson korrigálnék kicsit. Helyesen:
  Az Uralkodó : kolostorártányunk
  Jabba the Hut: mélyszaros lőrinc
  Boba Fett: szájjártó petike
  Sajnos a kilenc filmben összesen nem volt annyi gazember mint a kormányunkban, de legalább a rajongótáboruk is belekerült a buckalakók képében…. 😉

  Remélhetőleg úgy is végzi mindegyik mint a filmekben…..

 7. „Az ön adatainak védelme fontos számunkra”
  Amikor ezt meglátom agyf@ßt kapok…. Ez kb. olyan szöveg, mint anno a „minden hatalom a dolgozó népé” volt. Hazug, semmitmondó duma, nem fontos nektek semmi, csak az hogy meg tudjatok szerezni minden infót rólunk, hogy minden lépésünket figyelhessétek, és manipulálhassátok. Sakálok….

 8. https://index.hu/belfold/2023/11/03/torok-gabor-politologus-interju-magyarorszag-demokracia/

  „Tudna-e a Fidesz úgy kormányozni, tudna-e úgy kommunikálni, hogy jelentősen csökkenjen a szavazótábora, és elveszítse a választást? Igen. Ha a Fidesz elkezdene hibázni, rossz döntéseket hozni, hülyeségeket beszélni, elveszítené a választást. Diktatúrában akkor sem veszti el, eleve nincs is választás.”
  A Fidesz keletkezése óta hibázik, hülyeségeket beszél, + lop, csal, hazudik, mégis hatalmon van a mai napig. Tehát?….

  Végre van bizonyíték a párhuzamos univerzumok létezésére!

Vélemény, hozzászólás?