Bemutatkozás

Aki még nem ismer, pár szó magamról: 64 éves vagyok, 18 éves korom óta életem jó része a hangtechnikával kapcsolatos kérdések körül forog. 15 évet éltem Kanadában, ahol -többek között- a Totem Acoustic társalapítója, tervezője voltam. A cég első 12 terméke -hangsugárzók- nagyrészt a terveim alapján készült, ezután a körülmények szerencsétlen összejátszása folyamán hazatértem, ahol néhány súlyos betegség és műtét után 2000-ben rokkant lettem – mely státusz azóta is fennáll. Szerencsére a hallásom, és zene iránti szeretetem nem sérült, így azóta is ezzel foglalkozom bár már inkább csak hobbi szinten. Terveztem, javítottam, építettem, modifikáltam több száz hangtechnikai készüléket, azonban fő profilom mindig a hangsugárzó tervezés-építés volt, ebben rendelkezem a legnagyobb gyakorlattal és tapasztalattal. Persze itt sem minden területen.
Nagyméretű, sokutas, tölcséres, szélessávú, OB rendszerű hangsugárzókban nincs nagy jártasságom, ezt nézzétek el nekem. Más fórumokon akad bőven aki ebben tud segíteni.
Nem állítottam -és soha nem is fogom- hogy mindenhez én értek a legjobban, plusz a legjobb mindig az amit én csinálok. Amiket leírok az a személyes, tapasztalatokon alapuló erősen szubjektív véleményem, amely éppen ezért természetesen magában foglalja a tévedés lehetőségét is. Kérem így olvassátok majd az itt található tartalmakat.